Verjaardagsfeestje Kevin

Mama is nu druk bezig met de voorbereidingen voor mijn verjaardagsfeestje. Het familiefeestje en burenfeestje heb ik al gehad, maar ik moet natuurlijk ook nog wel trakteren op school en een feestje geven voor mijn vriendjes van school. Toen mama vroeg wat ik wilde doen, was ik er al snel uit “Ik wil graag Bowlen!!!!!” en “Cakejes trakteren”. Vrijdag 7 januari ga ik trakteren op school en papa komt dan kijken, mama zal de avond ervoor voornamenlijk in de keuken staan om cakejes te bakken. Ze is nu net klaar met de uitnodigingen die ik morgen ga verspreiden voor mijn feestje op zaterdag 15 januari. Aangezien ik 6 jaar word mag ik 6 vriendjes uitnodigen, ben benieuwd hoe papa en mama dat gaan doen als ik 10 word.  Liefs Kevin

 

ps.: ik ben inde kerstvakantie weer een tand kwijtgeraakt en gisteren weer één op school. Daarmee komt de stand op 2 nieuwe tanden en 4 lege plekken.