Efteling

Zaterdag 12 februari zouden we met zijn allen (oma Jannie, tante Anabela, nichtje Lisa en wij) naar de efteling gaan. Papa en mama vonden het een goed idee als we meteen het hele weekend weg gingen en hadden een huisje in de buurt geboekt. Vrijdag 11 februari kwamen we aan in ons huisje “de Damhert” en helaas regende het behoorlijk. We zijn nadat we alle spulletjes in huis hadden opgeborgen en de bedjes hadden opgemaakt meteen gaan zwemmen. Na het zwemmen namen we lekker patat mee naar het huisje.

De volgende ochtend regende het nog steeds. We hebben ‘s-ochtend lekker verse broodjes gegeten en rustig aan gedaan in de hoop dat de regen zou ophouden. En  ja hoor wat een bofferds zijn we want in de efteling was het droog. We hebben ons enorm vermaakt in de efteling zoalsje hieronder kan zien. We waren dan ook behoorlijk gesloopt maar voldaan toen we in de avond weer terug naar ons huisje gingen. Iedereen lag dan ook vroeg op bed.

Zondagochtend hebben we nog lekker ontbeten en zijn we nog even gaan zwemmen. Daarna hebben we nog lekker tosti’s gegeten en wat gelummeld nog in ons huisjes. En toen was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan, ja want maandag moesten we gewoon weer naar school.

Bedankt allemaal voor het gezellig weekend!
Dikke knuffel van Kevin en Megan