Zomervakantie

We hebben al weer bijna 3 weken achter de rug met het naar school gaan. Het is nog wel even wennen hoor zo na 6 weken vrij geweest te zijn. En daar willen we het nog even over hebben. Zoals in het vorige bericht vermeld zijn we 2 weken naar de dordogne geweestmaar ja wat hebben we die andere weken dan gedaan. Helaas zat het weer niet altijd mee en dan moet je een beetje creatief worden.

Blijdorp

We hebben samen met mama een bezoekje gebracht aan de dierentuin Blijdorp. Dat was weer erg leuk, voor de prairiehondjes waren grappig, maar je moest wel uitkijken dat ze niet in je vinger beten. De zeehonden daar waren we eigenlijk niet weg te slaan, wat een mooie beesten zijn dat. Blijdorp heeft ook een leuke speeltuin waar we heerlijk gespeeld hebben. Mama was aan het eind van de dag wel gesloopt en dan hadden we eigenlijk nog niet alle dieren gezien. Het voordeel hiervan is dat ze nu aan het nadenken is om een abonnement te nemen op blijdorp.Logeren

We wilde ook graag samen op 1 kamer slapen. Wat een lol hadden wij in de speelkamer, maar uiteindelijk was het geen succes en lagen we eind van de avond allebei gewoon in ons eigen bed. De volgende avond gingen we het weer proberen en toen hebben we allebei heerlijk geslapen.


Barbecue

We hadden in de vakantie in de dordogne veel gebarbecued, maar ja dat wilde we thuis ook doen, maar het weer werkte niet echt mee. In de laatste week hebben we het toch maar erop gewaagd en samen met de buurtjes gebarbecued.

Speelmeer
Papa en mama ontdekte helaas te laat het speelmeer. Ze vonden ons nog iets te klein om daar rond te banjeren. Maar ja we zijn toch 1 middagje geweest en hebben ons toen laten sminken. Volgend jaar beter.Liefs Kevin en Megan

3 thoughts on “Zomervakantie

  1. Hoi Kevin en Megan; wat zien jullie er fantastisch uit met de schmink. Van Kevin werd ik wel een beetje bang hoor.

Comments are closed.