Komt wel goed schatje

Het weekend is begonnen. Sterker nog eigenlijk is mijn vakantie van 2 weken begonnen, maar ik ben er nog niet gerust op. Het werk zit nog vol op in mijn hoofd. Daarnaast gaan we ook een weekje weg naar Griekenland, waar het mooi weer is, dus heb ik ook last van vakantiestress en zullen we eerst alle zomerkleding uit de kast halen om te kijken of dat nog past.

Vanochtend ben ik maar met frisse tegenzin wezen hardlopen met mijn cluppie in de hoop dat mijn hoofd iets rustiger werd. Ik voel me wel voldaan maar dat hooft blijft maar gaan. Dus ik denk dat ik straks maar to do lijstjes ga maken, daar wordt ik sowieso blij van. Vooral als ik dan met meerdere kleurtje schrijf en dat voor een vrouw in de 40. Ik geloof dat alles op deze leeftijd geoorloofd is als je er maar blij van wordt.

Het zonnetjes doet zijn best in de tuin en de¬†kinderen zitten nu gewoon nog in pyjama te chillen en ik realiseer me dat ik dat ook maar moet gaan doen met een grote mok thee in mijn hand. Dat is dan het eerste punt op mijn lijstje: Relax. Het zal wel goed komen…

komt wel goed schatje